Brodcast

Nova epizoda

Prvi hrvatski inkubator za kreativno žensko poduzetništvo

Statistike pokazuju da se termini poduzetništvo i kreativnost rijetko spajaju. Ipak, oni su neodvojivi! Franka Grubišić pokrenula je Oazu, prvi hrvatski inkubator za kreativno žensko poduzetništvo kojim educira, mentorira i umrežava kreativke koje planiraju ili su već započele svoj posao.

Oazu, kao i Brodcast, sufinanciraju Europske snage solidarnosti pa se nadamo da ćemo ohrabriti mlade da prijave i realiziraju svoje projekte.

Brodcast
Brodcast
Prvi hrvatski inkubator za kreativno žensko poduzetništvo | BRODCAST #4
/

Bilješke

Franka Grubišić, poduzetnica i poslovna savjetnica, pokrenula je Oazu, prvi hrvatski inkubator za kreativno žensko poduzetništvo. Inkubator služi za edukaciju, mentoriranje i umrežavanje kreativki koje planiraju ili su već pokrenule svoj posao. 

Inkubator je to u kojem mogu sudjelovati žene iz cijele Hrvatske, a na raspolaganju su im i mentori, ljudi iz struke i poduzetništva koji svojim iskustvima pomažu članicama Oaze. 

Oazu, kao i Brodcast, sufinanciraju Europske snage solidarnosti. Program je to namijenjen mladima koji svojim projektima doprinose lokalnoj zajednici i prenose europske vrijednosti. Ova epizoda također prenosi iskustva i važne elemente prijave u nadi da bi se mladi ohrabrili na prijavu i realizaciju svojih projekata.

Pretplati se i gledaj na YouTube-u.

0:00 Uvod
1:05 Tko je Franka Grubišić?
5:00 Rokovi Europskih snaga solidarnosti
8:45 Oaza – inkubator za kreativno žensko poduzetništvo
11:26 Projekt mogu prijaviti fizičke osobe
12:39 Prijave u inkubator
14:24 Što dobivaš kao članica inkubatora?
17:14 Mentori u Oazi
19:42 Prijavljene članice u Oazi
26:18 Zašto se Oaza zove Oaza?
30:12 Planovi za Oazu
36:55 Modularna edukacija u Oazi
38:51 Budžet u Europskim snagama solidarnosti
40:28 Ciljevi u pisanju projekta
44:43 Unsetting Expectations


©Brodcast. Sva mišljenja su isključivo naša.

*Projekt Brodcast ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije. Kroz projekt se izražava isključivo stajalište njegovih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Primaj newsletter

Nove epizode, edukativni, zabavni i drugi korisni materijali koje naši sugovornici podijele isključivo s vama, primateljima newslettera.