Brodcast

Nova epizoda

Jesenka Ricl: Živjeti kulturu

Jesenka je pedagog u GLAM sektoru, a u ovoj epizodi Brodcasta nam otkriva kako izgleda produkcija ambijentalnih kazališnih predstava, kakva je situacija s kulturnim poduzetništvom u Hrvatskoj, kako mladi percipiraju kulturu i još više.

Brodcast
Brodcast
Jesenka Ricl: Živjeti kulturu | BRODCAST #20
/

Bilješke

Jesenka Ricl je pedagog je u GLAM sektoru (galerije, knjižnice, arhivi i muzeji), vodi odjel za edukaciju i promidžbu Muzeja Slavonije, predsjednica je Hrvatskog društva kulturnog turizma CroCulTour i sudjeluje u brojnim kulturnim i turističkim projektima, posebno u Slavoniji.

Saznajte kako izgleda produkcija ambijentalnih kazališnih predstava, kakva je situacija s kulturnim poduzetništvom u Hrvatskoj, kako mladi percipiraju kulturu i još više.

 

Pretplati se i pogledaj na YouTube-u već danas.

0:00 Tko je Jesenka Ricl i čime se bavi?
8:29 Poduzetnički pristup kulturi
17:18 Kulturni turizam
28:36 Produkcija kazališnih predstava
40:00 Kako mladi percipiraju kulturu u Osijeku?


©Brodcast. Sva mišljenja su isključivo naša.

*Projekt Brodcast ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije. Kroz projekt se izražava isključivo stajalište njegovih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Primaj newsletter

Nove epizode, edukativni, zabavni i drugi korisni materijali koje naši sugovornici podijele isključivo s vama, primateljima newslettera.