Brodcast

Nova epizoda

Koje je mjesto za mlade u povezanom, tehnološkom svijetu?

Mladen Sudar otvoreno iznosi svoju perspektivu o obrazovnom sustavu u Hrvatskoj, roditeljstvu, ali i savjetuje studentima brodskih fakulteta kako da budu korak ispred, lakše dođu do posla i naprave promjenu za sebe i u zajednici.

Brodcast
Brodcast
Koje je mjesto za mlade u povezanom, tehnološkom svijetu? | BRODCAST #10
/

Bilješke

Mladen Sudar diplomirani je inženjer strojarstva. Prošle godine postao je certificirani voditelj EU projekata, a ove godine pohađa tečaj za Back-end developera na Algebri. Svestranost bi moglo biti Mladenovo srednje ime!

Predsjednik je udruge Connect-IT. Također je direktor i vlasnik tehnoloških tvrtki Brodbot i Simpert te je Chief Visionary and Success Officer u tvrtki Helioz Technologies. U ovoj epizodi Brodcasta govori o projektima u IT industriji, tech zajednici u Slavonskome Brodu, ali i o onome oko čega je posebno strastven – edukacijama i radionicama za djecu i mlade s temama poput robotike i programiranja.

Otvoreno iznosi svoju perspektivu o obrazovnom sustavu u Hrvatskoj, roditeljstvu, ali i savjetuje studentima brodskih fakulteta kako da budu korak ispred, lakše dođu do posla i naprave promjenu za sebe i u zajednici.

Pretplati se i gledaj na YouTube-u već danas.

0:00 Tko je Mladen Sudar?
2:15 Udruga Connect-IT
7:12 Kompleksnost projekata
8:36 Rad s djecom putem Connect-IT-a
19:38 Zašto dovesti dijete na radionice?
23:40 Produktivnost u Hrvatskoj
25:56 Ulaganje u zaposlenike
27:27 Mladen kao menadžer/o menadžmentu
32:38 Tech zajednica u Slavonskome Brodu
39:53 Zašto bi studenti trebali posjećivati konferencije i aktivnosti u zajednici?
43:06 Cjeloživotno obrazovanje
45:22 Štrajk u školama
48:49 Mladen i sportske aktivnosti
52:40 Značaj sporta u životu djeteta

 

©Brodcast. Sva mišljenja su isključivo naša.

*Projekt Brodcast ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije. Kroz projekt se izražava isključivo stajalište njegovih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Primaj newsletter

Nove epizode, edukativni, zabavni i drugi korisni materijali koje naši sugovornici podijele isključivo s vama, primateljima newslettera.