Brodcast

Nova epizoda

Različite vrste edukacija i njihove perspektive

Potaknuti mladima kojima je sve teže izabrati smjer u životu ugostili smo Tina Horvatina. Nekada student i demonstrator, a danas predavač na Algebri, vodi nas kroz svoj put u obrazovanju. Objašnjava različite oblike edukacija i kakve perspektive one donose danas.

Vrijedne lekcije iz Tinova života mogu pomoći onima koji tek biraju svoj put u životu, ali i onima koji su na njemu trenutno.

Brodcast
Brodcast
Različite vrste edukacija i njihove perspektive | BRODCAST #1
/

Bilješke

Tin Horvatin, predavač Poslova internetskog marketinga na Algebri, s obrazovanjem mladih započeo je još kao demonstrator na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.

Nakon završetka fakulteta upustio se u poduzetničke vode u kojima kombinira financije i marketing. Kako kaže, pomalo neobična kombinacija, ali zanimljiva i nužna.

Podučavao je i radio s mladima putem svoje udruge “Zebrica”, ali i na tuđim projektima. 

Neprocjenjivo iskustvo koje je stekao kroz posao i edukaciju čine ga izvrsnim kandidatom za razgovor o različitim oblicima edukacije i što nam one donose, pogotovo u svijetu kada je mladima sve teže izbrati smjer u život.

Pretplati se i pogledaj na YouTube-u već danas:

0:00 Uvod
0:25 Tko je Tin Horvatin?
2:48 Ekonomski portal
10:12 Što je Tin radio kao student i kako je postao predavač na Algebri?
15:58 Modernizacija i umrežavanje fakulteta
18:30 Trenutno stanje na tržištu i uvjeti u edukaciji
25:56 Znanje s online tečajeva
28:56 Kolika je vrijednost “papira”
33:47 Knjige kao izvor znanja
36:24 Preporuke knjiga
38:57 Ostali oblici obrazovanja
40:30 Razlika između sveučilišta i poslovna učilišta
42:52 Savjet mladima

 

©Brodcast. Sva mišljenja su isključivo naša.

*Projekt Brodcast ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije. Kroz projekt se izražava isključivo stajalište njegovih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Primaj newsletter

Nove epizode, edukativni, zabavni i drugi korisni materijali koje naši sugovornici podijele isključivo s vama, primateljima newslettera.