Brodcast

Nova epizoda

Profesionalna pripovjedačica o važnosti storytellinga

Sandra Vukoja je profesionalna pripovjedačica, a još kao mlada učiteljica shvatila je koliko dobrobiti pripovijedanje donosi djeci. Djeca urone u priču i otvore se o svojim željama, izazovima, obiteljskim problemima i drugim stvarima koje bi nam inače možda prešutjeli.

U ovoj epizodi otkriva nam što sve možemo ostvariti pričom.

Brodcast
Brodcast
Profesionalna pripovjedačica o važnosti storytellinga | BRODCAST #21 sa Sandrom Vukojom
/

Bilješke

Sandra Vukoja je profesionalna pripovjedačica, a još kao mlada učiteljica shvatila je koliko dobrobiti pripovijedanje donosi djeci. Djeca urone u priču i otvore se o svojim željama, izazovima, obiteljskim problemima i drugim stvarima koje bi nam inače možda prešutjeli. Ističe da pripovijedanje nije samo za djecu, nego i za odrasle što je pokazala i na Hrvatskom festivalu pripovijedanja u Slavonskome Brodu gdje se iz godine u godinu povećavao broj odraslih sudionika.

Danas priča priče diljem Hrvatske u školama, knjižnicama, muzejima i drugim organizacijama preko Artemisie, svog obrta za pripovijedanje. Priče dijeli i online putem svojih profila na društvenim mrežama, na YouTubeu te na Slavonskobrodskoj televiziji.

U ovoj epizodi otkrijte što je storytelling ili pripovijedanje, koje su vrste storytellinga i zašto je važan.

 

Pretplati se i pogledaj na YouTube-u već danas.


©Brodcast. Sva mišljenja su isključivo naša.

*Projekt Brodcast ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije. Kroz projekt se izražava isključivo stajalište njegovih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Primaj newsletter

Nove epizode, edukativni, zabavni i drugi korisni materijali koje naši sugovornici podijele isključivo s vama, primateljima newslettera.