Brodcast

Nova epizoda

Tomislav Goll: Od radija do promjena u društvu

Tomislav Goll, poznat kao Stari Mačak Tom, radijski je voditelj, direktor Radija 92 i glazbeni urednik, volonter i član brojnih udruga na području Slavonskoga Broda i Brodsko-posavske županije. Osim uz glazbu i radio, njegovo se stvaranje posebno veže uz udruge Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije i Loco Moto. 

Kroz svoj rad pridonio je osvještavanju o problemima s kojima se nose osobe s invaliditetom kako na lokalnoj, tako i na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Brodcast
Brodcast
Tomislav Goll: Od radija do promjena u društvu | BRODCAST #16
/

Bilješke

Tomislav Goll, poznat kao Stari Mačak Tom, radijski je voditelj, direktor Radija 92 i glazbeni urednik, volonter i član brojnih udruga na području Slavonskoga Broda i Brodsko-posavske županije. Osim uz glazbu i radio, njegovo se stvaranje posebno veže uz udruge Društvo multiple skleroze Brodsko-posavske županije i Loco Moto. Kroz svoj rad pridonio je osvještavanju o problemima s kojima se nose osobe s invaliditetom kako na lokalnoj, tako i na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Vlasnik je i impresivne kolekcije gramofonskih ploča od čak 10 tisuća primjeraka što rijetko tko nadmašuje u našoj regiji.

Toliko je toga što se može napisati u Starom Mačku Tomu, ali poslušajte ovu epizodu i saznajte detalje nastanka prvog radija zajednice na ovom području, što je potrebno za promjene u društvu, ali i što je Tomu najdraže za poslušati.

 

Pretplati se i pogledaj na YouTube-u već danas.

 

©Brodcast. Sva mišljenja su isključivo naša.

*Projekt Brodcast ostvaren je uz financijsku potporu Europske komisije. Kroz projekt se izražava isključivo stajalište njegovih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.

Primaj newsletter

Nove epizode, edukativni, zabavni i drugi korisni materijali koje naši sugovornici podijele isključivo s vama, primateljima newslettera.